Szerző: Rezsabek Nándor

Tényleg szeretnél tudományos kutató lenni? Az első lépést egy héten belül megteheted! Sőt, ha felvételi eljárásod eredményes, alig több mint egy hónap múlva megkezdheted tanulmányaidat! Mindezt 3 éves alapképzésen (BSc) kényelmesen, levelező tanrendben, kéthetente pénteki és szombati órákon, akár a felsőoktatásba belépő első-, akár munka mellett másoddiplomásként is megteheted. Természettudományos képzési területen, Környezettan szakon vár a Wesley János Főiskola (WJLF)! Alkalmazott környezetkutatóként végezhetsz, idővel Környezetbiztonsági, Környezetbiztonsági menedzseri, Környezet- és közlekedésbiztonsági, valamint Környezettisztítási (technológiai) szakirányokra specializálódhatsz.

Érdekelnek a környezetvédelmi problémák, a környezetbiztonsági kihívások, a természetvédelem, a fenntarthatóság, a klímaváltozás aktuális kérdései? Tanulnál földtudományi tárgyakat, vagy éppen részt vennél a növényvilággal kapcsolatos terepgyakorlaton kint a természetben? Írnál szakdolgozatot akár a naptevékenység földi hatásairól, vagy éppen a meteoritbecsapódások kérdésköréről? Ne habozz, hanem augusztus 6. éjfélig jelentkezz pótfelvételi eljárásunkra!

További információ: https://wesley.hu/2020/07/23/potfelveteli-2/; https://wesley.hu/kepzeseink/alapkepzes/kornyezettan-szak-bsc/; +36-20-973-1484