Szerző: Kovács Gergő

Jóllehet az Apple TV+ által adoptált Alapítvány sorozat meglehetősen szabados a regényekhez képest, első évadának sikere nyomán felbuzdulva már berendelték a második évad forgatását. A továbbra is vezető rendezőként/showrunnerként dolgozó David S. Goyer elárulta, hogy az idei évben kezdik forgatni a második évadot, de az pontosan nem derült ki, eddig hány rész készült el. Mindenesetre esélyes, hogy az Alapítvány rajongóinak 2023-ig várniuk kell a második évad megjelenésére. Az eddigi szereplők mellett Isabella Laughland, Kulvinder Ghir, Sandra Yi Sencindiver, Ella-Rae Smith, Dimitri Leonidas, Ben Daniels, Holt McCallany, Mikael Persbrandt, Rachel House és Nimrat Kaur is megjelenik a Galaktikus Birodalom történetét bemutató filmsorozathoz.

Ezen hírek mellé pedig egy új fotót is kaptunk, melyen Laura Birn (Eto Demerzel), Jared Harris (Hari Seldon) és Lee Pace (Nap Testvér/Cleon) látható.

A második évad kapcsán nemcsak az a kérdés foglalkoztatja a rajongókat, hogy mikor kerül képernyőkre a várva-várt második évad, hanem az is, hogy az új szereplők közt ki lesz az Öszvér…?

Források:
https://www.techradar.com/news/foundation-season-2-cast-plot-and-everything-we-know-so-far
http://www.deszy-konyv.hu/2022/02/itt-az-elso-foto-az-alapitvany-2.html?m=1