Pontosan két évvel ezelőtt, 2018. március 23-án indult el bolygótudományokat népszerűsítő weboldalunk, melynek második éve szintén igen termékenyre sikerült!

Ezalatt az újabb egy év alatt 87 cikkel és 92 hírrel lettünk gazdagabbak, összesen 13 szerző (Szklenár Tamás, Kormos Balázs, Kereszty Zsolt, Lerch Krisztián, Balázs Gábor, Szekretár Zsolt, Balogh Gábor, Vincze Miklós, Majzik Lionel, Puskás Ferenc, Marcu András, Rezsabek Nándor és Kovács Gergő) által, így kijelenthetjük, hogy oldalunk nemcsak „életkorban”, hanem tartalmak tekintetében is megduplázódott.

Szerkesztőgárdánk is bővült egy fővel, Szklenár Tamás, a Svábhegyi Csillagvizsgáló munkatársa személyében.

Rendkívül színes tartalom született ez év folyamán: szó esett csillagászati és űrkutatási hírekről, expedíciókról, könyvajánlókról, meteoritok, üstökösök és egyéb égitestek bemutatásáról épp úgy, mint egy fantasy világ vagy egy soha nem létezett égitest bemutatásáról. Egy új rovattal is kibővültünk, a közösségi oldalunkon rendszeresen megjelenő „bolygómorzsák„-kal, melyek egyszerűségük, letisztultságuk és informatív jellegük miatt hamar közkedveltté váltak.

A következő egy évben további „duplikálódást” tervezünk, mind tartalom, mint azok változatossága tekintetében. Köszönettel tartozunk szerzőinknek, hogy megosztották velünk gondolataikat, szerkesztőtársainknak, Balogh Gábornak, Szklenár Tamásnak és Kovács Sándornak (aki szintén megtett egy újabb kört a Nap körül, Isten Éltesse őt is!), végül, de nem utolsó sorban minden kedves Olvasónknak!

Boldog Születésnapot, Planetology.hu!